Lakáshitel vállalkozók számára

Laufel Máté kérdése
2012. május 17., csütörtök

Lakáshitel vállalkozók számára

Családi házat szeretnék vásárolni, amelyhez hitelt szeretnék felvenni.Van egy kisebb családi házam, de sajnos azon van jelzálog hitel,ezért csak a megvásárolandó ház lehet ingatlenfedezet.Éllettársam havi jövedelme 200 ezer Ft kezesünk havi jövedelme nettó 180 ezer ft.Hitelt 14 millió ft-ot szeretnénk felvenni kb 20 éves időtartamra, az Én keresetem nem számít bele, mert még nincs egy éve, hogy vállalkozó vagyok (egy helyi bank szerint).Kérdésem kaphatok-e hitelt, ha igen milyen feltételekkel és mennyi idő alatt juthatok a pénzhez?Mennyi lehet a törlesztőrészletem és mennyi költségtérítést fizetek Önöknek és más hatóságoknak a hitelfelvétellel kapcsolatban,valamint ezek a költségek előre,vagy útólag fizetendők?Várom válaszukat a fenti e-mail címre Sürgős lenne.Üdv.

Lakáshitel válasza
2010. április 27., kedd
Tisztelt Laufel Úr!

Az ügy meglehetősen bonyolult, azonban reméljük találunk megoldást a problémájukra. A részletek megtudakolása érdekében kérem engedje meg, hogy megkeresse Önt munkatársunk, aki az adott konstrukcióhoz kapcsolódó költségekről is pontos információval tud majd szolgálni.

Üdvözlettel,

A Lakashitel24 csapata?

Fórum

Lakáshitel összehasonlítás

Lakáshitel kiváltás

Lakáshitel kalkulátor

Lakásfelújítási hitelek

Lakásépítési hitel

Hitel lakásvásárlásra

Lakáshitel kedvezmények

A lakáshitel feltételei