Családi házat szeretnék vásárolni, amelyhez hitelt szeretnék felvenni.Van egy kisebb családi házam, de sajnos azon van jelzálog hitel,ezért csak a megvásárolandó ház lehet ingatlenfedezet.Éllettársam havi jövedelme 200 ezer Ft kezesünk havi jövedelme nettó 180 ezer ft.Hitelt 14 millió ft-ot szeretnénk felvenni kb 20 éves időtartamra, az Én keresetem nem számít bele, mert még nincs egy éve, hogy vállalkozó vagyok (egy helyi bank szerint).Kérdésem kaphatok-e hitelt, ha igen milyen feltételekkel és mennyi idő alatt juthatok a pénzhez?Mennyi lehet a törlesztőrészletem és mennyi költségtérítést fizetek Önöknek és más hatóságoknak a hitelfelvétellel kapcsolatban,valamint ezek a költségek előre,vagy útólag fizetendők?Várom válaszukat a fenti e-mail címre Sürgős lenne.Üdv.
Lakáshitel válasza 2010. április 27., kedd
Tisztelt Laufel Úr!
Az ügy meglehetősen bonyolult, azonban reméljük találunk megoldást a problémájukra. A részletek megtudakolása érdekében kérem engedje meg, hogy megkeresse Önt munkatársunk, aki az adott konstrukcióhoz kapcsolódó költségekről is pontos információval tud majd szolgálni.
Hogyan takaíthat meg havonta sok ezer forintot 1 perc alatt?
Meglévő hitelét olcsóbbra cserélné? Kellemetlenül érintik a megnövekedett törlesztőrészletek? Hitelterhei követik az inflációt, miközben fizetése nem változott? Régi lakáshitelét számos esetben lecserélheti jobb feltételekkel bíró hitelre.
Bővül a család, kevés a hely? Legjobb feltételeket keresi? Megelégedett régi lakása állandó foltozgatásával? A lakás felújítási kölcsönök széles választékával várjuk Önt!
Építkezik vagy most tervezi? Legjobb építési hitelt keresi? Nálunk megtalálja a legolcsóbbat!
Ha szeretné jobban átlátni a hitelpiacon található építési kölcsön kínálatot, beleértve az állami kamattámogatású lakáshiteleket is, vegye igénybe építési hitel kalkulátorunkat! Garantáltan megtaláljuk a legkedvezőbb működő megoldást.
Legolcsóbb lakáshitelt keresi? Tájékozódik milyen kedvezményekre jogosult?
Az otthonteremtésre, kedvezményes hitel felvételére több lehetőség is létezik. Mivel a támogatásokat jelentősen megszigorították a 2010-es évre, ezért nagyon sokan nem jogosultak kedvezményes hitel igénybevételére.
2012. május 17., csütörtök
Lakáshitel vállalkozók számára
Családi házat szeretnék vásárolni, amelyhez hitelt szeretnék felvenni.Van egy kisebb családi házam, de sajnos azon van jelzálog hitel,ezért csak a megvásárolandó ház lehet ingatlenfedezet.Éllettársam havi jövedelme 200 ezer Ft kezesünk havi jövedelme nettó 180 ezer ft.Hitelt 14 millió ft-ot szeretnénk felvenni kb 20 éves időtartamra, az Én keresetem nem számít bele, mert még nincs egy éve, hogy vállalkozó vagyok (egy helyi bank szerint).Kérdésem kaphatok-e hitelt, ha igen milyen feltételekkel és mennyi idő alatt juthatok a pénzhez?Mennyi lehet a törlesztőrészletem és mennyi költségtérítést fizetek Önöknek és más hatóságoknak a hitelfelvétellel kapcsolatban,valamint ezek a költségek előre,vagy útólag fizetendők?Várom válaszukat a fenti e-mail címre Sürgős lenne.Üdv.
2010. április 27., kedd
Az ügy meglehetősen bonyolult, azonban reméljük találunk megoldást a problémájukra. A részletek megtudakolása érdekében kérem engedje meg, hogy megkeresse Önt munkatársunk, aki az adott konstrukcióhoz kapcsolódó költségekről is pontos információval tud majd szolgálni.
Üdvözlettel,
A Lakashitel24 csapata?